ACTUEEL

Pontsteiger 'all over' in het nieuws: Nederlands grootste penthouse verkocht

Christie’s Real Estate verzorgt de verkoop van de penthouses en de grotere lofts. Sense Vastgoed zal het verkoopmanagement en de kopersbegeleiding van de overige 66 luxe koopappartementen verzorgen.

DUIN - Leven aan het strand

DUIN is een nieuw woon-, werk- en recreatiegebied aan het IJmeer. Met deze nieuwsbrief bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Buitenlanders azen op grootste en duurste penthouse van Nederland

Het woongebouw staat er nog niet, maar nu al trekt Pontsteiger in de Amsterdamse Houthaven veel belangstelling vanuit het buitenland.

Bron: Vastgoed Journaal

Film DUIN

Film DUIN is klaar, zie hier het resultaat!

Nominatie verkiezing DWIRE Vastgoedvrouw 2015

Voor de 9e achtereenvolgende keer organiseert DWIRE de verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar. Tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE op donderdag 19 november 2015 zal de jury bekend maken wie de Award – Vastgoedvrouw 2015 – zal ontvangen.

Bouw enorm appartementencomplex aan 't IJ gestart

Vanaf november 2017 wordt iedereen die het IJ opvaart verwelkomd door een 25 verdiepingen hoog appartementencomplex in de Houthaven. Deze week wordt er begonnen met de eerste heiwerkzaamheden van het Pontsteiger-complex.

Bron: AT5.nl

Open dag Duin

Bent u benieuwd hoe het is om middenin de duinen en vlakbij het strand te wonen? Kom dan aanstaande zaterdag 7 november naar de open dag in DUIN. Van 10.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom om de verschillende typen woningen te bezichtigen.

DUIN Het Baken - Bouw 1 oktober 2015 gestart!

Donderdag 1 oktober 2015 was de officiële start bouw van Het Baken in DUIN (ontwikkeling van Amvest). Een mooi moment om met kopers en alle betrokkenen te vieren dat de 59 appartementen in het nieuwe duinlandschap gebouwd gaan worden. Lijkt het je ook wel wat om middenin een duinlandschap, met bos, strand en jachthaven te wonen? Neem dan contact met ons op via: 06-49 20 26 32.

 

Hoogste paal Kloosterplantsoen

Afgelopen woensdag 25 maart werd de hoogste paal van kloosterplantsoen gevierd. Gezellig moment met alle betrokken partijen en bewoners.

 

Vivian van Middelaar gestart bij Sense

Begin maart is Vivian van Middelaar begonnen bij Sense als persoonlijk verkoper. Zij komt het team versterken en we heten haar van harte welkom.

 

Eerste fase DUIN gestart met de bouw

In februari 2015 is er begonnen met de bouw van de eerste 32 woningen. De gelukkige bewoners kunnen voor en na de bouwvak reeds in hun nieuwe woning. De tweede fase start naar verwachting in mei van dit jaar.

 

Eerste feestelijke paal Kloosterplantsoen

11 November 2014 is de eerste feestelijke paal in de grond geslagen van het Kloosterplantsoen IJsselstein. Alle 27 woningen zijn verkocht voor start bouw. Bewoners zijn zeer content met de inspraak die ze hebben gehad op de architectuur en indeling. Allemaal gefeliciteerd!

Pre-Sales verkoop DUIN appartementen

Dinsdag 30 september 2014 starten we met de eerste pre-sales van DUIN appartementen. Wij zijn heel erg benieuwd hoe jullie zouden willen wonen qua grootte etc. Wil je ook hierbij aanwezig zijn? Meld je aan via (06) 4920 2632.

De Vrije Kade - Fase 2

Met trots kunnen we jullie mededelen dat alle woningen van De Vrije Kade Fase 2 in Amsterdam Noord zijn toegewezen in juli 2014. Alle toekomstige kopers gefeliciteerd met jullie woning op deze geweldige lokatie!

Start verkoop DUIN 14 juni 2014

Zaterdag 14 juni 2014 was de officiele start verkoop van DUIN in Almere. Ruim 450 mensen hebben deze dag de 4 modelwoningen bezocht. Daarnaast was er voldoende vertier voor de kleintjes. Het inschrijfformulier kan t/m 22 juni 2014 worden ingeleverd.

Skyline Next - tekenen contracten

Voor Skyline Next hebben we in de maand mei 2014 de eerste 10 koop/aannemingsovereenkomsten getekend. Proficiat allemaal! We houden jullie op de hoogte en gaan ondertussen verder met de reserveringen en de optanten.

Docklands 100% verkocht

Trots zijn we om te melden dat de appartementen van Docklands allemaal zijn verkocht! Alle kopers gefeliciteerd! Binnenkort starten we met de verkoop van de werkunits van Docklands. We houden jullie op de hoogte!

 

De Vrije Kade Amsterdam - alle eengezinswoningen gereserveerd

maart 2014: Voor het project De Vrije Kade kunnen we aangeven dat alle eengezinswoningen van de eerste fase zijn gereserveerd! Wat een geweldig resultaat. We willen dan ook alle geïnteresseerden die hebben meegewerkt aan de gehele invulling en indeling van het project bedanken. Door jullie input is het project geworden zoals het nu is. Nu gaan we verder aan de slag voor de appartementen. De eerste drie woon/atelier-app zijn ondertussen gereserveerd.

 

Kloosterplantsoen - 100% gereserveerd!

Onwijs trots kunnen we jullie laten weten dat alle woningen van het Kloosterplantsoen zijn gereserveerd! Het betreft een project van Provides van 27 eengezinswoningen met een eigen parkeerplaats. De planning is vooralsnog dat alle koopaannemingsovereenkomsten voor de zomervakantie 2014 worden getekend en dat we na de zomervakantie 2014 beginnen met de bouw. We houden jullie op de hoogte!

 

Skyline Next - Final Preview

18 februari 2014 is de Final Preview van Skyline Next. We beginnen eerst met de bouw van Toren C, in totaal 50 appartementen. De mensen die eerder aanwezig zijn geweest en een optie hebben genomen bij de Sneak Preview kunnen dan een reserveringsovereenkomst tekenen voor hun bouwnummer. Vanaf 5 april starten we dan met de verkoop van Skyline Next.

CONTACT

Bezoekadres

Willemsparkweg 221
1071 HC Amsterdam

+31 (0)20 471 19 04
info@sensevastgoed.nl

COMMON SENSE