projecten-duin

Open dag Duin

Datum: 6 november 2015

Bent u benieuwd hoe het is om middenin de duinen en vlakbij het strand te wonen? Kom dan aanstaande zaterdag 7 november naar de open dag in DUIN. Van 10.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom om de verschillende typen woningen te bezichtigen.
Zo is het mogelijk om een kijkje te nemen in het DUINhuis, de DUINbungalow en de DUINvilla. Tevens kunt u meer informatie krijgen over de Terraswoningen en de appartementen in Het Baken. Om de modelwoningen te bereiken, neemt u afslag Almere Poort op de A6 en volgt vervolgens de bordjes ‘DUIN’ tot aan de parkeerplaats.

Terraswoningen
Heeft u onze nieuwe type woning, de Terraswoning, al gezien? Deze ruime woning van 173 m2 wordt aan de bosrand tegen een duin gebouwd, waardoor u op maar liefst drie niveau’s hebt om een heerlijk zonnig terras op het zuiden te creëren. Benieuwd naar deze woning met drie bouwlagen, vier slaapkamers en een multifunctioneel soutterain? Kom a.s. zaterdag voor meer informatie.

Start derde bouwfase
We kunnen nog meer goed nieuws melden. We zijn gestart met bouwfase 3! Tijdens deze fase worden 22 prachtige DUINwoningen gebouwd. Verwachting is dat deze woningen aan het einde van het eerste kwartaal van 2016 klaar zullen zijn voor hun nieuwe bewoners.

Bent u ook geïnteresseerd in een woning in DUIN? Dan kunt u contact opnemen met onze woonadviseurs: 06-49202632.
We zien u graag op zaterdag 7 november!

Groeten uit de duinen,
Het DUIN Projectteam

   

CONTACT

Bezoekadres

Willemsparkweg 221
1071 HC Amsterdam

+31 (0)20 471 19 04
info@sensevastgoed.nl

COMMON SENSE