AANBOD

Sense Vastgoed werkt aan uiteenlopende projecten voor projectontwikkelaars, aannemers en aanverwante opdrachtgevers. Het Sense team verzorgt de conceptontwikkeling & marketing, organiseert woonpanels en ontwerp sessies t/m de verkoop & kopersbegeleiding. ‘Wat wil de koper?’ staat bij Sense centraal en de analyse van de woonwensen van de koper is het uitgangspunt van de projecten. Common Sense. Kopers worden al vroeg bij het proces betrokken dmv woonworkshops en Opendagen en krijgen een huis op maat. Sense werkt onder anderen voor Amvest aan Duin Almere, voor De Nijs en Dura Vermeer aan Pontsteiger en voor Van Wijnen aan de ontwikkeling van Nassaupark De Pionier.

Pionieren aan de noordelijke IJ-oevers

Vrije Kade

Vrije Kade Amsterdam Noord

Opdrachtgever - Eigen Haard
Uitverkocht

Binnenkort starten wij weer met de verkoop van een nieuwe fase van De Vrije Kade! Op nog geen 10 minuten fietsen van Amsterdam Centraal Station vind je een industrieel opgezette wijk in een autovrije omgeving.

Het plan bestaat uit huur- en koopwoningen. Schrijf je via de website in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de start verkoop! www.devrijekade.nl

WWW  

3 Silo- en 5 woonwerkwoningen

Cruquius 1.4 Amsterdam Oost

Cruquius 1.4 te Amsterdam Oost

Opdrachtgever - Amvest
Werkzaamheden - Verkoop
Binnenkort in verkoop

Rond The Harbour Club in Amsterdam Oost komt een mix van functies en stijlen naar ontwerp van LEVS architecten; The Harbour Club blijft behouden en krijgt een nieuw voorplein en terras die aansluiten op de openbare promenade langs de kade. Op de onderste drie lagen aan de Cruquiusweg komt een volledig geluidsdichte evenementenlocatie.

De woningen en bedrijfsruimtes zijn ontworpen als gestapelde ruimtes: Ze roepen beelden op van de oude industriële haven met zijn pakhuizen. Iconisch zijn drie oude wijnsilo’s van staal die worden teruggeplaatst in een groen daklandschap. Deze historische ‘relicten’ krijgen een nieuwe functie als woning.

Cruquius 1.4

WWW  

Wonen tussen de bomen

DUIN Aan de Kreek

DUIN - Aan de Kreek

Opdrachtgever - Amvest
Werkzaamheden - Verkoopbegeleiding en verkoop
In verkoop

De kavels bevinden zich in het oorspronkelijke Muiderbos, langs een kronkelend beekje. Je woont hier straks letterlijk tussen en onder de bomen. De toekomstige woningen dienen straks dan ook naadloos op te gaan in hun omgeving. Om dit te bereiken is er een speciaal kavelpaspoort opgesteld, waarin alle voorwaarden staan vermeld die van toepassing zijn.

De kavels variëren in grootte van 339 tot 536 m² met prijzen vanaf €244.000 v.o.n. De kavels kennen allemaal een bouwzone en een landschapszone. De woningen mogen maximaal 300 m² BVO zijn.

WWW  

Uitzicht op het IJmeer

DUIN Havana

DUIN Havana

Opdrachtgever - Amvest
Werkzaamheden - Verkoopbegeleiding en verkoop
In verkoop

Bij het ontwerp van Havana draait alles om het uitzicht van en naar het IJmeer. In Havana zit je eersterangs! De ranke puntvorm van de woontoren zorgt ervoor dat er ook zichtlijnen blijven vanuit de achterliggende woontorens.

Maar er is meer. Terwijl het uitzicht verbluffend is, kun je vanuit elk appartement optimaal genieten van de zon. Hoewel het strand aan je voeten ligt, hoef je dus eigenlijk de deur niet uit. De buitenruimtes bevinden zich allemaal binnen het ranke volume: zo heeft weer en wind minder invloed op het wooncomfort en zit je altijd beschut.

Luxe afwerking
De badkamers van de appartementen zijn luxueus uitgevoerd. De wanden zijn tot het plafond betegeld met Mosa Residential tegels. Er is een brede wastafel met twee kranen en een douchehoek met Easydrain-goot. Alle appartementen hebben een open en ruim opgezette, greeploze SieMatic keuken. Deze is standaard uitgerust met een 5-pits inductiekookplaat, een kunststenen aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur (vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combi-oven/magnetron). Een Quooker maakt uw keuken helemaal compleet.

Speciaal voor starters!

Cruquius Tiny Lofts

Cruquius 42 Tiny Lofts

Opdrachtgever - 2DVH
Werkzaamheden - Verkoopbegeleiding en verkoop
In verkoop

Een betaalbare nieuwbouw koopwoning in Amsterdam was lange tijd een utopie. Met de nadruk op ‘was’, want op Cruquius wordt een nieuw woonconcept neergezet. Vanuit de gedachten om maximaal wooncomfort te bieden op circa 24 tot 30 m² is de Tiny Loft ontstaan. Een appartement met slimme indeling en hybride meubilair, zodat je ruimte hebt op de plekken waar je op dat moment bent.

WWW  

Elk appartement is uniek

Aan 't IJ The Stack

Aan ’t IJ The Stack

Opdrachtgever - Amvest
Werkzaamheden - Verkoop
In verkoop

The Stack is een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling in Noord. Doordat de balkons en de gevels verspringen, is elk appartement uniek. The Stack is een echte eyecatcher met zwevende balkons in sculpturaal gevormde gebouwen.

WWW  

Fenomenaal penthouse met uitzicht over Cruquius

Cruquius 2.2A

Sigma 2.2A Penthouse & twee appartementen

Opdrachtgever - Amvest & Koopmans
Werkzaamheden - Verkoopbegeleiding en verkoop
In verkoop

Op de top van de oude Sigmafabriek komen twee compleet nieuwe woonlagen. Qua stijl uiteraard passend bij het monumentale pand. Met terrassen aan alle kanten en enorme ramen die je uitzicht geven over het gebied, de haven en de stad, heb je hier iets heel bijzonders in handen.

De indeling is gemaakt voor een luxe, bourgondische leefstijl. Ligt de indeling dan vast? Nee, zoals je van een appartement en penthouse in dit segment mag verwachten, denken wij graag met je mee om tot een voor jou optimale indeling te komen.

WWW  

Royale townhouses

Cruquius 1.6 Amsterdam Oost

Cruquius 1.6 te Amsterdam Oost

Opdrachtgever - Amvest
Werkzaamheden - Verkoop
In verkoop

Cruquius 1.6 zal een plek krijgen aan de Cruquiusweg tegenover het buurtpark van Cruquius. 25 Royale stadswoningen en 4 woon-/werkwoningen. Alle stadswoningen en woon-/werkwoningen beschikken over een parkeerplaats in de afgesloten garage. Aan de oostkant kijken de woningen uit over het buurtpark van Cruquius. Aan de westkant komt een stadssupermarkt voor dagelijkse boodschappen.

Cruquius 1.6

WWW  

Amsterdam aan het water

Cruquius Amsterdam Oost

Cruquius 1.3 Amsterdam Oost

Opdrachtgever - Amvest
Werkzaamheden - Verkoop & kopersbegeleiding
Nog één woning te koop

Het voormalig industriegebied in Amsterdam Oost wordt omgetoverd naar een prachtig woon- en werkgebied, voorzien van alle gemakken die je ook in de stad vindt, maar in een heerlijk rustige omgeving. Er is nog een aantal prachtige appartementen beschikbaar in Cruquius 1.3.

De gebouwen van fase 1.3 zijn ontworpen door Arons en Gelauff architecten waar het uitzicht de hoofdrol speelt. Er zijn nog appartementen beschikbaar. Kijk snel op www.cruquius.nl

WWW  

Middenin het historische stadje Muiden

De werf bij de sluis bij Muiden

De werf bij de sluis bij Muiden

Opdrachtgever - Du Prie Bouw- en Ontwikkeling
Werkzaamheden - Verkoopmanagement & kopersbegeleiding
In verkoop

De werf bij de sluis bij Muiden is een mooi project middenin het historische Muiden. Waar de Stelling van Amsterdam overgaat in het achterland en de rivier de Vecht uitmondt in het uitgestrekte IJmeer. Een plek met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst. In dit project staan 51 luxe koopwoningen centraal, waaronder: werfwoningen, appartementen en penthouses. Allen ruim opgezet met tuin en privé ligplaatsen voor de deur. Parkeren gebeurt natuurlijk ondergronds in een ruime garage. De woningen zijn ontworpen voor een optimale beleving van de omgeving.

Werf Muiden

WWW  

Duurzame ontmoetingsplek

Slachthuishof Haarlem

Slachthuisdistrict Haarlem

Opdrachtgever - De Nijs
Werkzaamheden - Kopersbegeleiding
In verkoop

Aan de oostkant van Haarlem wordt het historische Slachthuisterrein getransformeerd tot ‘Slachthuisdistrict’. In de monumentale gebouwen én de nieuwbouw wonen, werken, eten en musiceren straks oude én nieuwe Haarlemmers. En dat allemaal in een duurzaam stedelijk gebied met veel groen, water en hergebruikte materialen. Met bedrijven en voorzieningen die zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en circulaire economie. Alle gebouwen van het oorspronkelijke slachthuisterrein blijven behouden en krijgen een nieuwe functie. Samen met de ruim 160 nieuwbouwwoningen vormen ze één architectonisch geheel. Dé blikvanger tussen de oude en nieuwe gebouwen van Slachthuisdistrict is een 400 meter lange pergola.

Slachthuishof-haarlem

WWW  

Stadse oase

Republica Amsterdam

Republica

Opdrachtgever -  Vink bouw en Banlieu
Werkzaamheden - Verkoop en kopersbegeleiding
In verkoop | Bouw gestart

Wonen, werken en recreëren in het meest bruisende en ontspannen stadstaatje van Amsterdam-Noord

Republica mixt elegante vormgeving en circulaire ambitie tot een prachtige, doordachte compositie van woningen, pleinen, straatjes, een hip hotel en ruimte voor creatieve bedrijvigheid. Republica is een stadse oase in de ronkende Amsterdamse wijk Buiksloterham, waar je door de vele ontmoetingsplaatsen en gedeelde voorzieningen de vriendschappelijke warmte van een Amsterdamse stadsbuurt ervaart.

WWW  

De vrijheid van wonen

Aan het IJ

Aan het IJ

Opdrachtgever - Amvest en De Nijs
Werkzaamheden - Verkoop & kopersbegeleiding
In verkoop

Wonen in Amsterdam, binnen de ring op een steenworp afstand van het IJ? Het kan bij The Grid en The Wave! De twee woontorens worden gekenmerkt door luxe materialen waar een mooie binnentuin en ruime balkons de hoofdrol spelen.

Typerend voor The Grid is het gebruik van rechthoekige vormen in tegenstelling tot The Wave waar ronde vormen domineren.

De verkoop van deze unieke appartementen is al van start gegaan. Voor meer informatie: aanhetij.com

WWW  

Duurzaam wonen

YCON Amsterdam

YCON Amsterdam

Opdrachtgever - Vink Bouw
Werkzaamheden - Verkoop
In verkoop

Wonen in YCON is genieten van ruimte, rust, groen en water waarbij het pontje je zo in het hart van Amsterdam brengt. De pont is namelijk slechts 5 minuten fietsen. YCON is een kleinschalig appartementengebouw aan het Tolhuiskanaal vlakbij de brug naar de Grasweg. De nieuwe buurt (in aanbouw) genaamd Buiksloterham@CO is grotendeels autovrij en zal zich verlenen aan diverse circulaire en duurzame experimenten.

YCON bestaat uit 12 koopappartementen van verschillende groottes, variërend van appartementen tussen de 50 en 140m2 woonoppervlakte tot een licht penthouse van ruim 170m2 met riante dakterrassen aan de voor- en achterzijde. YCON is ontworpen door het bekende architectenbureau Studioninedots en karakteriseert zich met de groene gevel en mooie buitenruimtes. Het gebouw heeft vijf verdiepingen en een gezamenlijke binnentuin van circa 80m2 en er is een grote collectieve fietsenberging.

WWW  

Wonen in de wereld van morgen

Jonas IJburg

Jonas IJburg Amsterdam

Opdrachtgever - Amvest
Werkzaamheden - Verkoop & kopersbegeleiding
Nog enkele te koop

De toekomstige IJburgerbaai in Amsterdam wordt de nieuwe locatie van Jonas. Hier worden ongeveer 273 appartementen gerealiseerd waarvan 83 koopappartementen. In de plint op de begane grond is ruimte gereserveerd voor de huiskamer van IJburg, ruimte om af te spreken met mensen, bedrijven en horeca.

Start verkoop staat gepland voor juni 2019. Houd onze site goed in de gaten voor updates! www.blijmetjonas.nl

WWW  

Krachtig, groots, elegant

Pontsteiger

Pontsteiger

Opdrachtgever - De Nijs en Dura Vermeer
Werkzaamheden - Verkoop & kopersbegeleiding
In verkoop | Nog één te koop

Krachtig, groots, elegant de uitstraling van het nieuwe appartementencomplex dat op de kop van de pontsteiger in de Houthaven in Amsterdam-West wordt gerealiseerd, is imposant. Architectenbureau Arons & Gelauff tekende voor het bijzondere ontwerp dat oogt als een schitterende, moderne stadspoort. Aan SENSE de eer om voor De Nijs en Dura Vermeer de verkoop- en kopersbegeleiding van de koopwoningen uit te voeren. Start verkoop start gepland in het voorjaar 2016.

Opdrachtgever - Bouwinvest
Werkzaamheden - Verhuur
Nog enkele appartementen beschikbaar

Wonen in een van de spraakmakendste gebouwen van Amsterdam? Pontsteiger heeft het! Met haar centrale ligging direct aan het water behoud je zelfs in een drukke stad het gevoel van vrijheid. Kom genieten van het uitzicht, ruimte en privacy. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op www.hureninpontsteiger.nl

WWW  

Eiland in de Houthaven

Wiborg

Wiborg

Opdrachtgever - De Nijs
Werkzaamheden - Verkoop
In verkoop | Nog één te koop

Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele grachtenpanden. Bij alle typen is veel variatie in grootte en indeling.

De 53 appartementen van ca. 37 m2 tot 155 m2 zijn gehuisvest in drie grootschalige pakhuizen. 16 van de 40 riante stadswoningen van ca. 100 m2 tot 230 m2 hebben een voordeur op straatniveau. De eerste woonlaag is een beletage en ligt iets hoger dan straatniveau. Aan de waterkant liggen de ruime slaapkamers met zicht op het water.

WWW  

't Geheim van Uithoorn

Buitengoed Uithoorn

Wonen in Buitengoed Uithoorn

Opdrachtgever - Van Wijnen
Werkzaamheden - Verkoop
Uitverkocht

Altijd al willen wonen in een besloten hof omringd door water en groen? Neem dan snel een kijkje in Buitengoed, Uithoorn. Hier wordt een dertigtal eigentijdse woningen gerealiseerd.

Vanaf Buitengoed ben je in een mum van tijd op de A-4 ter hoogte van Schiphol. Kijk voor meer informatie op: woneninbuitengoed.nl

WWW  

Altijd een vakantie gevoel

DUIN Almere

DUIN Almere

Opdrachtgever - Amvest
Werkzaamheden - Verkoop
Uitverkocht – meer aanbod volgt rond de zomer

Wonen in DUIN betekent wonen in een prachtig landschap. Of dat nu aan het strand is, met de voeten in het zand of op een duin met fantastische vergezichten over het meer. Het landschap en het uitzicht over het water staat altijd centraal.

Het gebied wordt gefaseerd ontwikkeld met woontorens en eengezinswoningen. Binnenkort gaan we weer van start met een nieuw fase in Boomrijk. Boomrijk is een onderdeel van DUIN waarbij wonen in het bos wordt nagebootst. Meer informatie is te vinden op www.duin.nl

WWW  

Veel eigen inbreng

Nassaupark de Vrijheid

Nassaupark de Vrijheid, Hoofddorp

Opdrachtgever - Van wijnen
Werkzaamheden - Verkoop & kopersbegeleiding
Uitverkocht

In De Vrijheid koopt u een huis met veel eigen inbreng. Naast de kap, de gevelindeling, kiest u zelf onder andere voor het type baksteen en metselverband. Heeft u uw huis samengesteld, dan kunt u natuurlijk ook nog invloed uitoefenen op het interieur.

Met onze woonadviseur neemt u het hele huis door om te bekijken of de stopcontacten op de gewenste plaats zitten, of u de deuren wil wijzigen en misschien is er wel een muurtje dat u liever net even anders zou zien. En dan de keuken en de badkamer: deze zitten in de vrij-op-naam-prijs van het huis. In totaal zijn het 43 woningen gelegen in de rustige wijk tegen de wijk Toolenburg aan.

WWW  

Genieten van het stadse leven

Duchess

The Duchess Amstelkwartier

Opdrachtgever - Kondor Wessels vastgoed
Werkzaamheden - Verkoop & kopersbegeleiding
Uitverkocht

Genieten van het stadse leven aan het park, naast de jachthaven en aan de Amstel! Er zijn maar weinig plekken in Amsterdam waar je zo mooi en comfortabel woont als in The Duchess Amstelkwartier. In de nieuwste stadswijk van Amsterdam-Oost komen 48 eigentijdse koopappartementen in 3 naast elkaar gelegen gebouwen. De appartementen variëren van 30 m² tot 120 m².

Aan de voorzijde hebben de woningen uitzicht op het park en buitenruimtes gelegen op het zuidwesten. De 6 split-level appartementen op de BG hebben plafonds van bijna 4 m hoog met ruime voortuinen. In de onderliggende parkeergarage is plaats voor 26 parkeerplaatsen en een ruime fietsenstalling. Maak snel kennis met dit bijzondere project dat misschien wel joúw nieuwe uitvalsbasis wordt.

WWW  

Echt Amsterdams

HAUT

HAUT

Opdrachtgever - Lingotto, NM Management
Afgerond

De locatie van HAUT: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds. HAUT is de nieuwe landmark aan de Amstel. De hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur, kleinschalig van opzet. Een expressief gebouw met ongekende keuzevrijheid. Kopers bepalen woonoppervlakte, woonlagen, indeling, buitenruimtes en vides. Zo ontstaat de nieuwe norm in exclusief wooncomfort op een van de mooiste plekken in Amsterdam. Sense Vastgoed adviseerde Lingotto en NM Management bij het in verkoop brengen van het project en het begeleiden van de ambassadeurs.

WWW  

Een prachtig uitzicht

projecten-uptown

UPTOWN

Opdrachtgever - Provides
Uitverkocht

Uptown IJsselstein: 64 appartementen in IJsselveld Oost. Voor Provides heeft SENSE de hele positionering, look en feel en marketingstrategie uitgevoerd. Op 12 februari is er een Sneak Preview waar we gaan uitzoeken of het appartementen in de vrije sector huur of koop zullen worden aangeboden.

WWW  

Zelf je indeling en gevel kiezen!

Nassau Park De Pionier

Nassau Park De Pionier

Opdrachtgever - Van Wijnen
Uitverkocht

In hoofddorp wordt door van Wijnen een mooi project gerealiseerd bestaande uit 23 eengezinswoningen voor zowel starters als doorstromers. SENSE zal voor van Wijnen de verkoop en kopersbegeleiding uitvoeren. Alle kopers kunnen kiezen uit een type kap, kleur baksteen, gevelindeling en veel meer. Start verkoop: voor de zomervakantie 2016!

WWW  

Wie zijn de kopers en wat wensen ze?

projecten

Waterrijk Boskoop

Opdrachtgever- Smit's Bouwbedrijf
Uitverkocht

In Waterrijk Boskoop worden in de komende jaren circa 444 woningen gebouwd. Dit zijn 2-onder-1 kapwoningen, rijwoningen & appartementen. Ook zijn er Vrije Kavels beschikbaar.

Komende week wordt er gestart met de workshops om te peilen wat de woonbehoefte van de mensen is die daar graag willen wonen. op basis daarvan wordt de verkoopstrategie nader bepaald!

WWW  

Een fenomenaal vrij uitzicht

Mahler 900

Mahler 900

Opdrachtgever - G&S Vastgoed
Uitverkocht

900 Mahler. Een fenomenaal vrij uitzicht op de wereld. Tijdloos wonen met ruimte om je heen. Op veilige hoogte raast de drukte aan je voorbij. Hier kom je thuis; hier wil je leven.

De appartementen en penthouses zijn gelegen aan de Gustav Mahlerlaan 900 in Amsterdam-Zuid, variërend van circa 80-280 m2, met kwalitatieve buitenruimte, gelegen op de 8e tot en met de 22e verdieping van het 22-verdiepingen tellende gebouw. Midden 2014 officieel in de verkoop en is begin 2016 gereed. Voor 900 Mahler zal Sense Vastgoed de gehele kopersbegeleiding verzorgen.

WWW  

Pionieren in Noord.

projecten

Docklands Amsterdam

Opdrachtgever - Vink Bouw
Uitverkocht

Noord aan het IJ is de upcoming woon/werk plek voor Amsterdammers die de stad niet willen verlaten. In Noord heb je alles dichtbij: festivals, winkels, sport, bedrijven, binnenstad, recreatie, het centraal station en een betaalbare werkruimte.

De invulling van de 13 werkunits van Docklands ligt nog voor een groot deel open. Je kunt zelf bepalen hoe groot je werkruimte zou willen. De units zijn onderling te koppelen en zijn naar wens vrij in te delen, mits dit bouwtechnisch mogelijk is. Het bijzondere aan de units is dat ze enorme hoge plafonds hebben en er een echte industriële sfeer gecreëerd kan worden.

WWW  

Wonen op een steenworp afstand van centrum Leiden.

Skyline Next

Skyline Next

Opdrachtgever - Portaal
Uitverkocht

We zijn door Portaal gevraagd om mee te denken over de invulling, realisatie en plattegronden van een nieuw te bouwen project: Skyline Next in Leiden . Dit is het vervolg op Sky Line 1 + 2 welke geheel verkocht is en in september 2013 werd opgeleverd. Er worden bij Skyline Next ca 124 appartementen en 13 eengezinswoningen gerealiseerd met parkeerplaatsen (gedeeltelijk overdekt). Daarnaast zullen we weer de verkoop oppakken samen met een lokale makelaar. De appartementen hebben weer een geweldig uitzicht over de historische binnenstad van Leiden en alle balkons liggen op het Zuiden!

WWW       Facebook  

CONTACT

Bezoekadres

Willemsparkweg 221
1071 HC Amsterdam

+31 (0)20 471 19 04
info@sensevastgoed.nl

COMMON SENSE